tiistai 3. elokuuta 2010

VärjäilynIloa
Parin viikon mökkeilyt takana ja isillä vika lomaviikko meneillään. Jälleen on tullut värjäiltyä lankaa. Jotain melkein valmistakin on - kaksi villasukkaa ilman paria ja Mario pipa ilman loppusilausta.

Vaikkei kukaan tykkäisikään värjäilyistäni ainakin on "pikkusisko", joka pitää niistä :) eli äitini kissa Misse 7v. Petinä tällä kertaa Asfordilla turkoosiksi värjäämäni paksumpi merinovillalanka. Tästä langasta valmistui tuo Mario pipa.
KIITOS Jatalle ihanasta ohjeesta!!
Ja kiitos Hannalle Kujeesta hyvistä neuvoista!!
Tuo turkoosi ei toistu kuvassa niin kauniina kuin luonnossa. Olen erittäin tyytyväinen tulokseen. Juuri sellainen väri mitä hain, ja mukavasti semisolid.

Ja ne paria vailla olevat...
Raidallinen sukka on BFL-sukkalankaa värjättynä Asfordilla vähän niinkuin vahingossa raidoittuvaksi, vaaleat turkoosit raidat ovat KoolAidia. Värityksestä tulee mieleen Minttu Muru jäätelö tai Fazerien parhaitten Jääkarhukarkki.
Oranssisukka sai nimekseen Porkkanalaatikko. Lankana bambu-silkki sukkalanka, ja värinä Asford. Piti ensin tuleman pelkkä Porkkana vihreänä kantapää ja varrensuu, mutta sitten tämä porkkanalaatikko voitti.

Pitänee tästä lähteä arki askareisiin. "Seuraavassa numerossa" tulossa mökkitunnelmia. Ja miten meillä savustetaan,Ei kommentteja:

Lähetä kommentti